- 10%

weboldal készítés árából most!

Nyerjen időt
és energiát!

Miért fontos egy weboldal orvosoknak és az egészségügyi szakembereknek?

Egy honlap egyszerre jó asszisztens, mert a betegei bejelentkezéseit intézi, és jó informátor, mert sok mindent elmondhat, amiből a betegei tájékozódni tudnak – mindezt 0-24 órában. Spóroljon időt, nyerjen betegeket!

Szeretnék weboldalt!

Adja meg az adatait, ahova elküldhetjük a honlap előzetes igényfelmérő lapját!
jó kézben

Magára ismer?

Orvos

Gyógytornász

Egészségügyi magánvállalkozó

Praxis közösség

nonprofit szervezet

A honlap, aminek az ára befektetés

Elkészítjük Önre szabott, ügyfélközpontú honlapját gyorsan, precízen. Az egészségügy bármely területén dolgozik, keressen bátran – egy fél órás, hatékony konzultációval már elindulhat a munka, a kész honlap már 14 nap múlva élesíthető.

Egy honlaphoz mindenképpen szükséges egy jól kiválasztott domain név és tárhely, ennek a költsége 10-15 ezer forint/év. Ha szükséges, szívesen segítünk ebben is. 

A honlap fejlesztés egyszerű felépítés esetén (maximum 3 oldal, képek, slider, térkép, űrlap, alap SEO beállítások, google analytics) 50-75 ezer Ft-ért vállaljuk. Ha bonyolultabb, összetettebb weboldalról van szó (3-nál több aloldal, blog, előjegyzési lehetőség stb.)  a fejlesztés 80 – 150 ezer forint. 

Szívesen vállaljuk a honlaphoz kapcsolódóan az arculat kialakítását és az üzleti nyomtatványok megtervezését is (névjegy, szóróanyagok, brossúra stb.)

jó kézben

Hogyan zajlik a folyamat?

Konzultáció / Drótváz

Webdesign / Egyeztetés

Weboldal elkészítése

Tesztelés

Átadás

Karbantartás

Hogyan zajlik a folyamat?

Konzultáció / Drótváz --- Webdesign / Egyeztetés --- Weboldal elkészítése --- Tesztelés --- Átadás --- Karbantartás
0%

Vélemények

Design
5/5
Gyorsaság
5/5
Kommunikáció
5/5

Amit a weboldalnak tudni kell:

Hatékony kezelés, érthető navigáció, hogy a páciensek könnyen és gyorsan eligazodjanak, megtalálják amire szükségük van.

Képernyő optimalizálás, hiszen az ügyfelek többsége mobil telefonon, otthon,  a buszon hazafele böngészik az interneten.

Kulcsszavakra optimalizált, meggyőző, hiteles és esztétikus külsővel ellátott tartalom, ami a páciensekben bizalmat ébreszt.

A hatékony magánpraxis itt kezdődik

Abulaf Design -- info@abulaf.hu -- +36 30 542 7641